MENU

Nieuws

Vacatures

Momenteel hebben wij per direct de volgende vacatures open staan:

*PEDAGOGISCH MEDEWERKER VOOR HET KDV en BSO, PER DIRECT!
18-36 uur

Wij zoeken een leuke collega die ons gezellige team komt versterken.

Wij vragen

Diploma min. spw-3 of 4, ervaring met werken op een kinderdagverblijf, flexibiliteit, iemand die stevig in zijn schoenen staat, enthousiasme, creativiteit, zelfstandigheid.

Wij bieden

- een leuke werksfeer binnen een jonge organisatie
- salaris conform CAO Branche Kinderopvang
- een contract voor 18-36 uur

Interesse? Stuur ons een duidelijke, goed gemotiveerde mail met C.V. Het heeft helaas geen zin om te reageren wanneer je niet geheel kunt voldoen aan onze vraag.

 

*Invalkracht PEDAGOGISCH MEDEWERKER VOOR HET KDV en BSO

Op dit moment missen wij die ene supercollega die in kan springen wanneer het nodig is. Niet alleen bij ziekte en vrije dagen van leidsters maar ook omdat onze groepen steeds voller worden. Toekomstig bestaat dan ook de kans dat je naast invalwerk geleidelijk vaste tijden/dagen gaat krijgen. Al onze invallers stroomden tot op heden in als leidster van een vaste groep. Als enige vaste invalkracht ben je verzekerd van een aanzienlijk aantal uren. Flexikids is kleinschalig en heeft daardoor ook een hecht team waar ook jij zeker in wordt opgenomen. 

Lijkt deze functie je leuk en heb je SPW 3, SPW 4 of gelijkwaardig? Kun je zelfstandig werken en ligt je hart bij het werken met kinderen? Mail dan je motivatiebrief en CV dan naar info@flexikids.nl 

Onze oudercommissie zoekt nieuwe leden!!

Onze voorzitter Yvonne gaat ons na vele jaren helaas verlaten en daarmee bestaat onze oudercommissie (OC) nog maar uit 3 leden. Dat is het minimale aantal om een oudercommissie te laten voortbestaan. Daarom zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste leden die ons;

-willen helpen met bijv. het organiseren van een feest of het regelen van Sinterklaascadeautjes voor het personeel; -willen meedenken over organisatorische en inhoudelijke (beleids) zaken; de directie willen adviseren mbt onze tariefswijzigingen etc. etc.

U bent er maar een paar avondjes per jaar aan kwijt en het nog best gezellig ook. 

Ouderavond KDV

De ouderavond van de baby-en peutergroep was zeer geslaagd. De opkomst was goed en het werd een leuke en  leerzame avond. Tijdens het eerste deel van de avond vertelden de leidsters over het werken op de groep, Uk en Puk, en hoe wij samen werken aan pedagogische kwaliteit. E.e.a. werd toegelicht aan de hand van erg leuke filmpjes. Het tweede deel ging over de "peuterpuberteit, de weg naar zelfstandigheid!" Dit deel werd verzorgt door onze gastspreker Dorien.

Inspectierapporten 2019 zijn binnen

In augustus zijn alle 3 locaties bezocht door een inspecteur van Toezicht Kinderopvang. Deze controleert 1 x per jaar of alles in orde is. Wanneer dit niet zo blijkt te zijn komt de inspectie, afhankelijk van de situatie terug. Met trots kunnen wij u melden dat wij voor alle locaties een uitstekend rapport hebben ontvangen. M.n. de pedagogische kwaliteit is dik in orde bevonden. U kunt de rapporten inzien onder "informatie". Iedere organisatie is overigens verplicht het rapport te vermelden op de website zodat (toekomstige) ouders een keuze kunnen maken uit diverse dagverblijven/BSO. 

Veiligheid gaat voor alles!

Ieder jaar volgen alle medewerkers van Flexikids de herhalingscursus KinderEHBO en reanimatie, uiteraard IKK-proof. Nieuw dit jaar is dat ook iedereen een BHV cursus heeft gevolgd. Onderdeel daarvan was natuurlijk de reanimatie van volwassenen, evacuatie en.... het spannendste van alles... diverse soorten brandjes blussen. Het was nog lang onrustig in de Walmolenstraat...