MENU

Nieuws

Ons zomerfeest was weer reuze gezellig!!

Op vrijdagavond 5 juli was het gelukkig weer tijd voor ons zomerfeest. Het was super gezellig en lekker druk. We hebben met zijn allen genoten van een heerlijke maaltijd het disco kussen, het schminken en de diverse spelletjes. Het weer was fantastisch. Een leuke afsluiting van dit schooljaar en we kijken nu al weer uit naar het volgende feest!

  

Ouderavond KDV

Dinsdag 17 september: Ouderavond over de "peuterpuberteit, de weg naar zelfstandigheid!"

Speciaal voor de ouders van de baby- en peutergroep organiseren de juffen op dinsdagavond 17 september een gezellige en interessante ouderavond. Zij vertellen u alles over het reilen en zeilen van de groep en daar hoort natuurlijk een leuke film bij! Zo hoort u niet alleen maar ziet u ook wat uw kind aan het doen is terwijl u werkt. Dorien van OpvoedWijs is uitgenodigd om te komen vertellen over de peuterpuberteit. Zet deze avond alvast in uw agenda, het belooft een hele interessante avond te gaan worden!!

Vacature

Momenteel hebben wij de volgende vacature open staan:

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VOOR HET KDV
m.i.v. 1 sep. voor 18-36 uur per week

Bekijk de volledige vacature op INDEED.

Leidsterdag / verjaardagsfeest alle juffen

Op donderdag 19 september is het de derde donderdag van de maand. Op deze dag wordt jaarlijks landelijk de Dag van de Leidster gevierd. Dat doen wij natuurlijk ook bij Flexikids en we hebben zelfs dubbel feest want op deze dag vieren wij ook nog eens alle verjaardagen van de juffen! Dé dag om de leidster(s) van uw kind eens fijn in het zonnetje te zetten. Hoe? Dat maakt niet uit. Een lief woord, een tekening of knutsel, alles kan! 

Onze oudercommissie zoekt nieuwe leden!!

Onze voorzitter Yvonne gaat ons na vele jaren helaas verlaten en daarmee bestaat onze oudercommissie (OC) nog maar uit 3 leden. Dat is het minimale aantal om een oudercommissie te laten voortbestaan. Daarom zijn wij dringend op zoek naar enthousiaste leden die ons;

-willen helpen met bijv. het organiseren van een feest of het regelen van Sinterklaascadeautjes voor het personeel; -willen meedenken over organisatorische en inhoudelijke (beleids) zaken; de directie willen adviseren mbt onze tariefswijzigingen etc. etc.

U bent er maar een paar avondjes per jaar aan kwijt en het nog best gezellig ook.