MENU

Nieuws

Ons zomerfeest was weer reuze gezellig!!

Op vrijdagavond 5 juli was het gelukkig weer tijd voor ons zomerfeest. Het was super gezellig en lekker druk. We hebben met zijn allen genoten van een heerlijke maaltijd het disco kussen, het schminken en de diverse spelletjes. Het weer was fantastisch. Een leuke afsluiting van dit schooljaar en we kijken nu al weer uit naar het volgende feest!

  

Ouderavond KDV

Dinsdag 17 september: Ouderavond over de "peuterpuberteit, de weg naar zelfstandigheid!"

Speciaal voor de ouders van de baby- en peutergroep organiseren de juffen op dinsdagavond 17 september een gezellige en interessante ouderavond. Zij vertellen u alles over het reilen en zeilen van de groep en daar hoort natuurlijk een leuke film bij! Zo hoort u niet alleen maar ziet u ook wat uw kind aan het doen is terwijl u werkt. Dorien van OpvoedWijs is uitgenodigd om te komen vertellen over de peuterpuberteit. Zet deze avond alvast in uw agenda, het belooft een hele interessante avond te gaan worden!!

Superleuke zomervakantie BSO

Yeahhh!! De zomervakantie is begonnen en voor onze BSO kinderen hebben onze juffen een superleuk activiteitenprogramma in elkaar gezet. Deze staat weer overvol met leuke uitjes en acitiviteiten. Heerlijk genieten deze vakantie!

Vacature

Momenteel hebben wij de volgende vacature open staan:

PEDAGOGISCH MEDEWERKER VOOR HET KDV
m.i.v. 1 sep. voor 18-36 uur per week

Bekijk de volledige vacature op INDEED.